• Putrajaya, Malaysia
 • May 19, 2024

Pada hari Sabtu yang lepas, 18 Mac 2023, Shaklee telah mengadakan Shaklee Fun Day Event yang sangat best. Event ni berlangsung secara serentak di empat cawangan Shaklee terpilih iaitu Home Office Petaling Jaya, Branch Kuala Lumpur, Branch Kota Bharu dan Branch Johor Bahru. Event ni  bermula pada jam 12.00 tengah hari dan berakhir pada jam 6.00 petang kecuali di cawangan Johor Bahru yang tamat pada jam 5.00 petang.

 

This image has an empty alt attribute; its file name is Shaklee-Fun-Day-Event-283x400.jpg

 

Bila ada sebarang event Shaklee di home office atau branch, semestinya pasti ada acara atau offer best yang ditawarkan. Macam di event Shaklee Fun Day ni, banyak special offer yang ditawarkan kepada ahli baru yang mendaftar pada hari event berkenaan dan ahli sedia ada yang setia hingga sekarang. Nak tahu apa offer menarik untuk insan-insan terpilih ni?

 

Keistimewaan Ahli Baharu Di Shaklee Fun Day 2023 Event

 

This image has an empty alt attribute; its file name is Shaklee-Fun-Day-Event-Youth.jpg

 

Di antara keistimewaan yang ditawarkan oleh Shaklee Kepada Ahli Baru:

 1. Ahli baru yang daftar dengan RM35 atau belian produk Shaklee bernilai 100uv (anggaran RM450) akan dapat percuma Umbrella. Dengan belian sebanyak 100uv, akan dapat free membership. Jadi tak perlu bayar yuran keahlian.
 2. Belian yang berikutnya pada nilai 150uv dalam satu resit akan dapat percuma Umbrella dan Note Book.
 3. Belian yang berikutnya bernilai 200uv dalam satu resit akan dapat percuma Umbrella, Note Book Shaklee dan City Bag City Bag.
 4. Belian yang berikutnya 300uv dalam satu resit akan dapat percuma Umbrella, Note Book Shaklee, City Bag City Bag dan D’daun Bag.
 5. Belian yang berikutnya 500uv dalam satu resit akan dapat percuma Umbrella, Note Book Shaklee, City Bag City Bag, D’daun Bag dan sebotol Alfafa Complex L.

 

This image has an empty alt attribute; its file name is Shaklee-Fun-Day-Event-5-225x400.jpg

 

Keistimewaan Ahli Sedia Ada Di Shaklee Fun Day 2023 Event

Existing member pun tak diabaikan tau. Dalam event Shaklee Fun Run ni, ahli lama akan dapat:

 1. Belian 100uv dalam satu resit layak dapat percuma Punch & Ceramic Mug With Lid 400ml.
 2. Belian 150uv dalam satu resit layak dapat percuma Punch & Ceramic Mug With Lid 400ml dan Note Book. 
 3. Belian 200uv dalam satu resit layak dapat percuma Punch & Ceramic Mug With Lid 400ml, Note Book dan Blue Shimmer Cosmetic Case.
 4. Belian 300uv dalam satu resit layak dapat percuma Punch & Ceramic Mug With Lid 400ml, Note Book, Blue Shimmer Cosmetic Case, Youth Cleanse dan Firm Device.
 5. Belian 500uv dalam satu resit layak dapat percuma Punch & Ceramic Mug With Lid 400ml, Note Book, Blue Shimmer Cosmetic Case, Youth Cleanse, Firm Device, Alfafa Complex L dan Shaklee Shopping Grocery Bag Device.

 

Anggaran Harga Free Gift Item Di Shaklee Fun Day 2023 Event

 1. Alfafa Complex L – RM92
 2. D’daun Bag – RM52
 3. Ceramic Mug With Lid 400ml – RM28
 4. Umbrella – RM25
 5. Shaklee Shopping Groceries Bag – RM25
 6. Note Book – RM12.90

Tu dia punya list hadiah. Kalau campur semua harga hadiah yang kita dapat, balik dengan senyum sampai ke telingalah kita, kan kan? Memang syok sangat siapa yang buat belian pada event sebegini. Tapi ada lagi special gift untuk pengunjung tau. Nak tahu apa dia? Ni dia haaa:

 

Promosi Istimewa Youth Skincare Di Shaklee Fun Day 2023 Event

 

This image has an empty alt attribute; its file name is Shaklee-Fun-Day-Event-Youth-1.jpg

 

 1. Youth Lominious Gel Cleanser – less 5% = RM150.10
 2. Youth Perfecting Skin Toner – less 5% = RM154.85
 3. Youth Lominious Gel Cleanser, Perfecting Skin Toner dan Age Defence Moisturizer SPF50 (1 set) – less 10% = RM440.10.

 

This image has an empty alt attribute; its file name is Shaklee-Fun-Day-Event-9-1-299x400.jpg

 

Best ke best? Kalau tengok suasana event tu, mesti rasa macam sales Black Friday. Masing-masing pakat duk penuhkan bakul dengan produk Shaklee. Mau tak rambang mata kan bila sales hanya dibuat dalam tempoh masa yang limited tu sahaja. Tapi memang confirm tak menyesal sebab semua produk Shaklee memang bagus pun. Nak tahu details, boleh baca 7 Sebab Kenapa Shaklee Supplements Terbaik Di Malaysia.

 

This image has an empty alt attribute; its file name is Shaklee-Fun-Day-Event-3-225x400.jpg

 

Bestnya Shaklee ni, walaupun kita beli Shaklee ni untuk makan sendiri jer tapi setiap orang berpeluang untuk buat Bisnes Shaklee. Ramai jer tau leader Shaklee ni, jana pendapatan 4, 5, 6 angka bermula daripada berkongsi pengalaman Shaklee Effect sendiri sebagai pengguna. Di sinilah bisnes Shaklee bermula dan terus berkembang dengan kukuh. Kalau nak tahu lebih lanjut, boleh hubungi KIM, ok.

 

Sharing Is Caring,

Naimah Wahab (KIM) – SID: 1001144

019-9377380

https://bit.ly/TanyaKIM

#KIMLegacy #KIMThrive #iReachX5 #peluangjanapendapatan #peluangbisnes #projekmegablog #shakleethrive23 #shakleethriumph23 #pengedarshakleejenderam #pengedarshakleedengkil #pengedarshakleeputrajaya #pengedarshakleeselangor #pengedarshakleeseluruhmalaysia #shakleereadystock #tipssihat #tipskurus #tipskurussihat #vitaminsemulajadi

Website – www.myliferia.my
YouTube – https://youtube.com/@myliferia2394
Page – https://bit.ly/40EWHlf
TT – tiktok.com/@naimahwahab
IG – https://www.instagram.com/naimahwahab/
Tweeter – https://bit.ly/3Yx3fR9

 

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge