• Putrajaya, Malaysia
  • February 28, 2024

Ramadan bakal menjelma tidak sampai dua minggu pun lagi. Dalam keterujaan kita nak menyambut bulan Ramadan ni, pasti ada di kalangan kita yang mula rasa risau. Risau nak hadapi Ramadan sebab mempunyai isu kesihatan seperti gastrik, kepenatan yang melampau, mudah rasa lapar, dahaga dan sebagainya. Tapi, tahukah kalian yang Ramadan Dengan Set Puasa Shaklee merupakan satu hope?

 

This image has an empty alt attribute; its file name is Ramadan-Dengan-Set-Puasa-Shaklee-Promosi-2-400x400.jpeg

 

Kenapa Ramadan Dengan Set Puasa Shaklee?

Set Puasa Shaklee terdiri daripada Energyzing Soy Protein (ESP), Cinch Shake dan Performance Drink. Set Puasa Shaklee ni mengandungi nutrisi lengkap untuk menampung keperluan badan kita sewaktu berpuasa. Nak tahu info menarik tentang Set Puasa Shaklee ni? Jom KIM kongsikan.

 

Ramadan Dengan Set Puasa Shaklee #1: ESP

ESP mengandungi sumber protein yang tinggi akan membuatkan kita rasa kenyang lebih lama semasa berpuasa. ESP juga  kaya dengan 9 jenis asid amino perlu serta rendah indeks glisemik yang membuatkan kita bertenaga lebih lama.
 

This image has an empty alt attribute; its file name is Ramadan-Dengan-Set-Puasa-Shaklee-ESP-1-402x400.jpg


ESP yang diperkaya dengan kalsium akan membantu mengurangkan keasidan soya. Selain itu, ESP yang bersifat alkali membantu mengurangkan atau mengelakkan serangan gastrik ketika berpuasa.
ESP ni boleh dicampurkan dengan Cinch Shake serta Performance Drink sewaktu bersahur. Shake shake sahaja. Senang, mudah, cepat dan simple jer bila bersahur dengan Set Puasa Shaklee ni, ye tak?

 

Ramadan Dengan Set Puasa Shaklee #2: Cinch Shake

Cinch Shake mempunyai tiga perisa semulajadi iaitu Cafe Latte, Chocolate dan Vanila. Cinch Shake ni menyamai satu hidangan lengkap tau. Ibarat kita ambil sepinggan makan tengah hari cukup protein, karbohidrat, lemak, serat dan vitamin yang diperlukan oleh badan kita semasa berpuasa. 
 

This image has an empty alt attribute; its file name is Ramadan-Dengan-Set-Puasa-Shaklee-Cinch-Shake-1-400x400.jpg


Cinch Shake lengkap dengan 21 jernis vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh badan. Tinggi dengan protein. Paling istimewa, Cinch Shake mengandungi Leucine yang bertindak memelihara jisim otot. Otot akan bantu meningkatkan metabolisma badan. Jadi badan akan jadi lebih fit. Kalau bacaan berat tak turun sangat pun tapi kita akan perasan adanya inch loss. Pakaian makin longgar. Best kan?

Boleh lah lawan dengan Set Kurus Premium Shaklee hihihi…

 

Ramadan Dengan Set Puasa Shaklee #3:Performance Drink

Sewaktu berpuasa, selain daripada lapar, kita mudah sangat rasa dahaga kan? Ia berlaku apabila badan kita mula kehilangan air.  Performance Drink ni merupakan minuman elektrolit yang ditambah dengan campuan unik karbohidrat. Jadi ia akan bantu memberi tenaga segera dan berterusan di samping menyokong penghidratan yang optimum.

 

This image has an empty alt attribute; its file name is Ramadan-Dengan-Set-Puasa-Shaklee-Performance-Drink-1-400x400.jpg

 

Selain mengurangkan rasa dahaga, Performance Drink juga bertindak sebagai energy booster, memastikan badan kekal terhidrat juga mengelakkan berlakunya cramp. Performace Drink ni mempunyai dua perisa iaitu Orange dan Lemon-Lime. Dengar nama pun dah rasa sangat refreshing kan?

 

Promosi Ramadan Dengan Set Puasa Shaklee

Berita baik buat semua. Sekarang ni ada promosi Set Puasa Shaklee tau. Promosi Set Puasa Shaklee ni terdiri daripada ESP, Cinch Shake Chocolate dan Performance Drink Lime-Lemon.

 

This image has an empty alt attribute; its file name is Ramadan-Dengan-Set-Puasa-Shaklee-Promosi-Mac-2023-400x400.jpeg

 

Paling menarik tu, bila dapatkan promosi Set Puasa Shaklee ni, kita layak dapat:

→ Shaker Percuma

→ Penghantaran Percuma

→ Keahlian Percuma

→ Harga Ahli Yang Jauh Lebih Istimewa

Best ke best offer ni? So, jangan lepaskan peluang tau. Kalau kalian ingin merasai pengalaman berbeza Ramadan Dengan Set Puasa Shaklee, cepat-cepat hubungi KIM tau. InshaaAllah, jalani puasa pada tahun ini dengan lebih teruja, bertenaga, sihat dan tenang sekeluaraga.

 

Jom baca lagi tentang topik ni di blog sahabat KIM:

Ramadan Dengan Set Puasa Shaklee by Ziana a.k.a Gee

 

Naimah Wahab (KIM)

https://bit.ly/TanyaKIM

#projekmegablog #shakleethrive23 #shakleethriumph23 #pengedarshakleejenderam #pengedarshakleedengkil #pengedarshakleeputrajaya #pengedarshakleeseluruhmalaysia #shakleereadystock #KIMLegacy

Website – www.myliferia.my
YouTube – https://youtube.com/@myliferia2394
Page – https://bit.ly/40EWHlf
TT – tiktok.com/@naimahwahab
IG – https://www.instagram.com/naimahwahab/
Tweeter – https://bit.ly/3Yx3fR9

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

5 thoughts on “Ramadan Dengan Set Puasa Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge