• Putrajaya, Malaysia
  • June 18, 2024

Assalamualaikum semua! Hehehe, di pagi hari ini, mata saya masih terbuntang segar megar lah pulak. Sajelah nak try jadi deejay myliferia.my, boleh kan? kikiki…. Kepada warga Putrajaya amnya dan Presint 11 khasnya, yang nak COD vitamin Shaklee, boleh la hubungi saya tau. Boleh WhatApps 019-937 7380.

Program Kurus Dengan Nasi

 

 

kurus secara sihat

 

 

Sekarang ni saya sedang busy dengan program Kurus Dengan Nasi (nanti saya cerita details) tau. Jadi, insyaaAllah, stok untuk vitamin kurus serta detoks seperti Lecithin, Alfafa, Garlic, Herblax, Nutriferon ada dalam tangan.

Kalau Herbal Blend, iaitu multi-purpose cream pun selalunya memang saya buat stok sebab saya gunakan untuk baby saya. Guna from head to toe, terutama selepas mandi. Boleh jadi macam minyak telon tau. Dengan mama baby sekali pun lawas keluar angin…opppss! 😛

Dishwash pun saya baru restock. Ni buat basuh botol susu anak, cuci pinggan mangkuk. Kene selektif sikit bab-bab pencuci botol susu dan pinggan mangkuk ni kan. Sebabnya kalau yang guna bahan kimia berbahaya tu, memang hampir gerenti kita termakan atau terminum sama kan.

Walaupun dah cuci bersih-bersih, kita memang tak boleh jamin tak ada sisi bahan pencuci yang melekat pada pinggan mangkuk tu kan? Kalau kat botol susu, lagilah seram.

Untuk sabun pencuci pakaian serta Basic H yang super awesome tu, masih banyak lagi, entah bilalah nak habis…hehehehe…jimat betul. Macam pencuci pakaian tu, baby dah 9 bulan, masih berlambak-lambak lagi sabun tu.

Saya memang beli sabun pencuci pakaian ni, khas nak buat cuci kain baju baby. Sebabnya sebagai ikhtiar nak cegah sebarang masalah kulit termasuklah eczema. Kulit baby kan nipis lagi sensitif, jadi mudah nak kene jangkitan.

Memandangkan bulan September ni ada promosi yang sangat best iaitu ESP, Vitamin C dan VitaLea for Kids, boleh nanti masukkan “mereka” ni dalam list stok terkini.

Opppsss, sebelum lupa, sajelah nak bagitau, tadi saya dah terima shaker Shaklee yang new design. Suka sangat. Kelam kabut tau saya buat order kat HQ sebab dikhabarkan dah habis stok dekat branch.

Bila nak order online macam tak dapat, gigih saya call HQ beberapa kali. Line busy sokmo. Ramai yang nak order shaker jugak lettew kan??? Bila terima tadi, wahhh, memamang rasa puas hati sangat. Nilah shaker tu, bersama barangan sendiri dan juga anak Shaklee ku 🙂

 

COD Shaklee Ke Presint 11, Putrajaya

Jadinya, kalau sesiapa yang tinggal kat Putrajaya dan special dedicated to warga Presint 11, kalau nak COD barangan Shaklee, jangan lupa WhatApps ahkak kat 019-937 7380 tau.

Kalau akak punya stok pun dah habis, tunggu 1-5 hari jer untuk dapat stok baru tau. Barang laku keras kan, tak dapatlah akak nak jamin duk lama-lama dengan ahkak? hehehe

Oke, sekian dulu siaran ahkak di pagi hari nan sunyi ini. Sebelum tidur, baca doa atau al-Fatihah dulu ye 🙂

 

Pengedar Shaklee Malaysia

 

Nota: Saya memang buat COD ke Putrajaya, khasnya Presint 11, tapi saya masih lagi boleh tolong sesiapa yang menetap di seluruh Malaysia untuk dapatkan produk Shaklee ni tau. Kalau luar negara? Pun boleh, inshaaAllah 😀

 

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Facebook: Naimah Wahab

Shaklee ID: 1001144

 

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge