• Putrajaya, Malaysia
  • December 5, 2023

Pengedar Shaklee Putrajaya Aktif 2017

Saya ambil Shaklee pada mulanya memang sebab anak. Semasa kelahiran anak sulung dulu, saya beli suplemen Shaklee sebab nak tambah susu, Alhamdulillah, saya jenis susu melimpah ruah dan anak sulung saya …

Pengedar Shaklee Malaysia

Pengedar Shaklee Putrajaya, COD Presint 11

Assalamualaikum semua! Hehehe, di pagi hari ini, mata saya masih terbuntang segar megar lah pulak. Sajelah nak try jadi deejay myliferia.my, boleh kan? kikiki…. Kepada warga Putrajaya amnya dan Presint 11 …

COD Shaklee Putrajaya

Assalamualaikum dan salam sejahtera ๐Ÿ™‚   Dengar khabar anda sedang mencari pengedar Shaklee Putrajaya yang boleh berikan konsultasi produk Shaklee sepanjang hayat?       Konsultasi tu bukan sahaja berkenaan cara …

Tips & Panduan Penting Sebelum Mendaftar Ahli Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera ๐Ÿ™‚   “Naimah, macam mana nak makan vitamin ni?” Bila saya minta rujuk kepada upline beliau, katanya upline beliau pun tak pasti sangat.   Ada juga yang …

8 Perkara Tak Best Bila Join Biz Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera ๐Ÿ™‚   Semua orang yang join bisnes Shaklee ni rasa best ke? Apa yang best sangat? Anda tahu tak banyak perkara yang tak best sebenarnya kalau join …

Cerita Kisah Saya Menjadi Ahli Shaklee

Saya ni sebagaimana yang pernah saya maklumkan dalam entri dulu tu, Mengapa Shaklee Menjadi Pilihan Hatiku, memang dah kenal lama dengan nama Shaklee ni, tapi bagai di angin lalu jer gitu…hehehe …

webinar the best

Mudahnya Bisnes Dengan Webinar Dan Webforum

Webinar dan webforum ni adalah lebih kurang sebagai forum dan seminar secara online. Baru-baru ni sahaja, 3 hari berturut-turut kami ada webinar dan webforum. Ahli panelnya pun bukan sebarangan orang, ada …

Shaklee Hanya Di Hujung Jari

Percaya tak kalau saya kata rata-rata yang terlibat dengan Shaklee ni join mesyuarat dan kelas online jer? Salah seorang daripadanya, sayalah…hehehe   Nak daftar pengedar atau ahli untuk makan sendiri, online …

online work

Join Shaklee Dengan FREE

Assalamualaikum dan salam sejahtera ๐Ÿ™‚   Tak kiralah sama ada anda nak buat bisnes atau nak makan sendiri, cara join Shaklee ni tersangat mudah dan ringkas. Tak perlu pun modal besar, …

Jadi pengedar Shaklee

Jana Side Income Dari Rumah

Anda merasakan hidup semakin menghimpit dengan bebanan kewangan sekarang? Ingin mendapatkan side income? Ingin membuat bisnes dengan kami? Ingin menjual produk Shaklee? JOM JOM JOIN GROUP HEBAT KAMI!!!!!   APA KEISTIMEWAAN …