• Putrajaya, Malaysia
  • May 19, 2024

Zaman sekarang ni ramai yang buat bisnes tak kiralah secara part time atau full time. Ada yang buat bisnes secara fizikal dan ada pula yang menjalankan bisnes secara online. Selaras dengan kepesatan teknologi, bisnes online menjadi pilihan ramai sebagai salah satu cara untuk menjana pendapatan. Macam KIM sendiri pun buat bisnes Shaklee secara part time dan kebanyakannya adalah online.

 

Sebab Shaklee Bisnes Online Terbaik Malaysia

Kalau perasan, bisnes online menjadi pilihan utama rakyat Malalaysia sejak peristiwa negara diserang Covid-19 dan arahan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) atau berkurung (lock down) dilaksanakan. Walaupun arahan PKP sudah tiada, namun bisnes online masih lagi menjadi pilihan rakyat Malaysia sehingga ke hari ini. Sebagaimana bisnes Shaklee, ianya boleh dijalankan sama ada secara offline atau online. Tahukah anda yang bisnes Shaklee ni adalah bisnes online terbaik di negara ini? Memang berbaloi untuk dipertimbangkan sekiranya ada sedang mencari-cari bisnes apa yang ingin diceburi.

 

Sebab Shaklee Bisnes Online Terbaik #1: Mudah Dan Fleksibel

Sesimple ada gajet handphone dan internet, kita dah boleh mulakan bisnes online Shaklee. Bisnes ni boleh dijalankan di mana-mana sahaja atau bila-bila masa sekalipun. Mudah sangat kan? Kita tidak terikat dengan jadual ataupun masa orang lain. Cuma pastikan sudah berusia 18 tahun semasa nak daftar ahli tu.

Bisnes Shaklee ni simple dan mudah tapi takdelah sampai tak perlu dikerjakan. Kalau tak, ni dah langgar sunatullah, siapa yang berusaha dialah yang akan mendapat hasilnya. Haaa gitu! 😍


Sebab Shaklee Bisnes Online Terbaik #2: Laman Web Senang Digunakan, Responsive dan Menyeluruh

Login jer ke dalam sistem laman web Shaklee, terus terpapar laman web yang lengkap dengan pelbagai informasi produk, bisnes, shopping chart, latar belakang syarikat dan pelbagai info yang berkaitan. Kalau klik pada dashboard, terpaparlah segala maklumat bisnes kita termasuk bonus semasa, berapa point yang kita dapat, berapa lagi kelayakan yang perlu untuk kita capai bonus tunai, kereta, trip, kepimpinan dan sebagainya. Pendek kata, website Shaklee memang rujukan terbaik para pengedar. Nak daftar ahli pun, mudah sangat.

Memang mudah bila guna laman web Shaklee ni. Segalanya di hujung jari. Nak buat order, login jer website Shaklee, nak cari maklumat produk atau bisnes, pun cari dekat website Shaklee, nak prepare bahan presentation bisnes pun cari jer kat website ni.

 

Sebab Shaklee Bisnes Online Terbaik #3: Modal Rendah

Nak mulakan bisnes Shaklee hanyalah dengan yuran pendaftaran sebanyak RM35 sahaja. Tapi kalau dapat cari buyer sebelum mendaftar dan mencapai point layak, terus dapat daftar secara percuma. Zero modal terus. Sebaik sahaja daftar, terus boleh mulakan bisnes Shaklee. Tapi kalau kita memilih untuk mengadakan stok sendiri, kaedah ni pun sangat digalakkan supaya jika ada permintaan, kita boleh terus jual stok kita. Namun, jumlah modal yang dikeluarkan pun bergantung kepada kadar kemampuan kita sendiri. Jadi, takdelah insiden stok berlonggok bawah katil sebab tak laku, kan?

 

Sebab Shaklee Bisnes Online Terbaik #4: Produk Terbaik, Dijamin Sentiasa Berkesan, Selamat Dan Mesra Alam

Bila nak buat bisnes, perkara pertama yang KIM semak adalah produk Shaklee tu sendiri. Bila KIM dapat kesan yang sangat mengagumkan pada diri sendiri, rasa lebih yakin kita nak berkongsi kebaikan produk kepada orang lain. Lagipun produk Shaklee dibangunkan oleh kumpulan saintis yang diperakui di peringkat gobal. Shaklee sendiri berani beri jaminan yang produknya sentiasa selamat, berkesan dan mesra alam. KIM yakin yang supplement Shaklee adalah supplement terbaik pilihan ramai.

 

This image has an empty alt attribute; its file name is Shaklee-bisnes-online-terbaik-malaysia-dijamin-sentiasa-selamat-berkesan-mesra-alam-421x400.jpg

 

Dengan keputusan terbaik hasil daripada Landmark Study, tidak ada apa-apa keraguan lagi di hati KIM dengan produk Shaklee. Pada KIM, bila kita nak jual produk pada orang lain, jangan sampai produk tu membahayakan mereka. Lagipun, taknaklah rezeki tak berkat dengan jual produk yang memudaratkan kesihatan orang lain kan. Mesti rasa bersalah terus menghantui diri kita. 

 

Sebab Shaklee Bisnes Online Terbaik #5: Compensation Plan Yang Lumayan Dan Adil

Di Shaklee, semua pengedar dibayar berdasarkan prestasi masing-masing. Semakin banyak sales yang kita buat, semakin tinggi bonus tunai yang kita dapat. Semakin besar group bisnes kita, semakin banyak awards dan benefits yang bakal kita nikmati. Maknanya, takkan ada istilah upline goyang kaki dapat bonus kepuk-kepun, downline kerja keras tapi bonus ciput jer. Takde. Kalau downline lagi proaktif dan progresif daripada upline, maka pangkat dan bonus downline boleh melangkaui upline. Adil kan?

Apa yang lagi best, Shaklee dah patenkan Compensation Plan atau Pelan Pembayaran Bonus kepada Pay To Infinity yang tak boleh ditiru oleh syarikat lain. Jadi kita yang tentukan banyak mana bonus yang kita nak. If you want more work harder for it.

 

 

Sharing Is Caring,

Naimah Wahab (KIM) – SID: 1001144

019-9377380

https://bit.ly/TanyaKIM

#KIMLegacy #KIMThrive #iReachX5 #peluangjanapendapatan #peluangbisnes #NextLevelBlogging #projekmegablog #shakleethrive23 #shakleethriumph23 #pengedarshakleejenderam #pengedarshakleedengkil #pengedarshakleeputrajaya #pengedarshakleeselangor #pengedarshakleeseluruhmalaysia #shakleereadystock #tipssihat #tipskurus #tipskurussihat #vitaminsemulajadi #kesihatanmenyeluruh

Website – www.myliferia.my
YouTube – https://youtube.com/@myliferia2394
Page – https://bit.ly/40EWHlf
TT – tiktok.com/@naimahwahab
IG – https://www.instagram.com/naimahwahab/
Tweeter – https://bit.ly/3Yx3fR9

 

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

2 thoughts on “Sebab Shaklee Bisnes Online Terbaik Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge