• Putrajaya, Malaysia
  • September 29, 2022
RESVERATROL BANTU TURUNKAN BERAT BADAN

Resveratrol merupakan antara komponen utama di dalam Vivix yang dapat memberi kesan dalam pengurangan lemak dalam badan. Resveratrol membantu dalam mengurangkan pengumpulan dan menjadi penghalang kepada sintesis lemak, seterusnya meningkatkan pengoksidaan asid lemak kerana resveratrol membantu meningkatkan pengaliran darah yang membawa oksigen ke seluruh badan. Sebab itulah ia dapat membantu dalam pembakaran lemak.

Resveratrol akan membantu memberi rasa kenyang yang sekaligus dapat mengurangkan keghairahan kita untuk makan. Maknanya, takdelah terasa nak makan mende yang bukan-bukan. Boleh juga ke entri 3 Cara Kuruskan Badan Dengan Resveratrol untuk lebih memahami cara bagaimana Vivix dapat membantu kita turunkan berat badan.

 

Testimoni Kurus & Turunkan Berat Badan Dengan Vivix (Resveratrol)

 

 

RESVERATROL BANTU TURUNKAN BERAT BADAN

Catatan pemilik testimoni: Nana Macarona

Tengok lah di atas ni. Ni kisah benar yang terjadi pada Nana sendiri okey. Bayangkan sebulat-bulat tomato mukaku, finally boleh jadi normal balik, huhuhu :’)

Actually lepas kawen haritu, Nana memang alami masalah naik berat badan yang melampau. Tapi tak pulak Nana rasa nak ambil supplement untuk kurus. Sebabnya suka kot badan gemok. Masa sekolah dulu sekeping macam papan. So, bila badan naik sikit, rasa seronok lah.

Tapi rupanya Nana syok sendiri TSK :'(

Kusangkakan comel lah badan montel sebegitu, tapi rupanya susahhhh weihhh

Baju pakai semua ketat. Dah macam hape je berdiri sebelah suami yang selim river seperti itu dengan badan montel macam ni.

Bila tangkap gambar, then tengok balik, baru sedar diri.

Sebab tu orang suruh CERMIN DIRI selalu! Supaya tak syok sendiri, eheh!

Then, nak dijadikan cerita, waktu jumpa dengan kakak-kakak S2U Master Nana, ramai yang bagi tips ambil Vivix untuk kesihatan. Sebelum ni ambil juga Vivix tapi tak konsisten pun.

Nana lebih kepada supplement nak cantik je sebelum ni. Macam Vitamin C, Vitamin E dan Kolagen serta ESP. Vivix Vivix ni cheq tak layan..haha

And suprisingly, after two weeks berturut-turut Nana makan Vivix secara konsisten, antara kesan yang Nana dapat ialah:-

  1. Berat badan turun 6 KG. Tengok perbandingan dalam gambar di atas.
  2. Kulit semakin LICIN dan FLAWLESS. Ramai yang tegur kulit Nana nampak semakin glowing mowing especially bila jumpa dekat luar. Sampai tak keruan jadinya tau. *gediks tampo kang*
  3. Kulit semakin CERAH SEKATA dan TEGANG. Well you ollss, Vivix ni anti-aging TERBAIK satu dunia. Memang TAK MUNGKIN lah kalau Vivix tak dapat membantu anda untuk dapatkan kulit yang cantik ye.
  4. Muka semakin RUNCING. Yang ni memang ketara. Ramai yang beritahu Nana sebelum ni Nana nampak kurus kat badan *ilusi optik…mereka tertipu* tapi muka je bulat tembam. Haha! Actually Nana suka je muka tembam macam ni. Nampak comel sikit, hahahtui. Tapi kalau itu kesan yang ku terima selepas makan Vivix, daku relakan sajooo. So hampa yang muka TEMBAM and hampa tak suka tu, silalah ambil Vivix ye!

 

 

 

RESVERATROL BANTU TURUNKAN BERAT BADAN

 

 

RESVERATROL BANTU TURUNKAN BERAT BADAN

 

RESVERATROL BANTU TURUNKAN BERAT BADAN

 

 

RESVERATROL BANTU TURUNKAN BERAT BADAN

 

RESVERATROL BANTU TURUNKAN BERAT BADAN

Ketara sangat perbezaan yang boleh kita lihat, bukan sahaja selim-melim body mereka ni, tapi kulit pula jadi makin licin, gebu, tegang dan cantik. Ni belum tambah lagi rasa sihat dan bertenaga akibat mengamalkan Vivix secara konsisten setiap hari.

 

Jadinya, dengan mengambil Vivix ni bukan sahaja membantu kita menurunkan berat badan, jadi semakin kurus, malah jadi semakin cantik dan sihat. Vivix kan adalah suplemen untuk kesihatan menyeluruh.
Kalau berminat nak try Vivix untuk kurus, cantik dan sihat, jangan lupa hubungi saya. Rebut peluang untuk keuntungan berganda ?

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Page: Myliferia

Shaklee ID: 1001144

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge