• Putrajaya, Malaysia
  • July 15, 2024

Biasanya, pengalaman ramai orang yang menjalani detoks parasit, hari ke-3 (bagi yang ambil soft detox untuk program 5 hari) ni adalah saat-saat kritikal dugaan mengidam diaorang. Biasanya hari ni, orang boleh mengalami sugar craving atau mengidam pada makanan-makanan manis pada tahap yang membuak-buak.

Kalau mereka melepasi hari ini dengan jayanya, insyaaAllah esok lusa, takde dah rasa macam tu. Sebabnya, time kemuncak ni, parasit akan hantar signal kepada otak untuk mendapatkan makanan manis.

Kalau kita rujuk kepada kalendar Islam, hari ke-3 ni jatuh pada masa bulan mengambang penuh. Full moon kan saat keaktifan parasit berlaku. Sebabnya, masa nilah parasit mengawan, bertelur dan membiak dengan agresifnya.

 

tips kurus cantik cepat dan mudah

 

Makanan manis kan terutamanya gula putih yang langsung tidak berkhasiat untuk kita adalah zat untuk parasit.

Mungkin parasit dah diserang daripada pelbagai sudut dengan Garlic Complex yang bertindak sebagai penghalau parasit dan Nutriferon yang melakukan tugas penyingkiran parasit.

DTX Complex akan detoks hati, Herblax pula detoks usus dan Alfafa Complex detoks seluruh tubuh.Vivix pula detoks darah dan seluruh tubuh.

Parasit yang tak bagus tu semua mungkin dah kepanasan dan dalam proses nak mati, tu yang dia hantar signal kecemasan pada otak untuk mendapatkan tenaga daripada gula/makanan manis.

Kalau kita mengambil makanan penggalak parasit seperti gula putih dan sumber gandum, makin sihat dan semakin berleluasalah parasit tu semua.

Sebaliknya, kalau kita pemakanan yang membunuh parasit (parasit yang tidak elok sahaja), maka usaha penyingkiran parasit daripada tubuh menjadi semakin mudah.

 

 

Jom join group detoks parasit bersama-sama saya 🙂

Whatapps ke 019-9377380

Kita detoks parasit ramai-ramai, lagi seronok, lagi bersemangat, lagi syok!

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Page: Myliferia

Shaklee ID: 1001144

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

4 thoughts on “Ada Apa Dengan Hari Ke-3 Detoks Parasit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge