• Putrajaya, Malaysia
  • March 30, 2023

Memandangkan masalah kesan yo-yo diet ni berlaku akibat pengambilan produk kurus atau mengikuti program diet tertentu yang tidak bersesuaian, ia sering menimbulkan rasa kecewa kepada mereka yang mengalami masalah ini. Malah, tak kurang yang sungguh kecewa dengan apa yang berlaku selepas mereka mencapai berat badan ideal.

Masa tu terasa seolah-olah memang masalah kesan yo-yo diet ni sangat sukar diatasi. Padahal kesan yo-yo diet ni masih ada lagi jalan penyelesaiannya. Salah satu cara yang sangat berkesan adalah dengan menjalani rejim detoks parasit.

Kejam jer rasa bila dengar perkataan “rejim” ni kan? Memang sangat kejam pada parasit yang sering mendatangkan masalah tapi sangat “friendly” dengan tuan empunya badan, tau…hihi

 

Bagaimana Detoks Parasit Membantu Mengatasi Masalah Kesan Yo-yo Diet

 

 

bagaimana detoks parasit membantu mengatasi masalah kesan masalah yo yo diet

 

 

Jadi apa yang perlu kita tahu adalah bagaimana detoks parasit ni bekerja.

Pertamanya kita perlu tahu, dalam badan kita ni, organ manakah yang berfungsi membakar lemak? Tugas pembakaran lemak ni akan dilakukan oleh oleh hati. Namun hati akan melaksanakan kerjanya mengikut keutamaan (priority).

Priority kerja hati ialah:-

  1. Pencernaan
  2. Detoks
  3. Membakar lemak

Dalam program detoks parasit ni terdapat jadual makan untuk 5 hari (soft/light detoks – paling sedikit) dan 14 hari (complete/lengkap)

Untuk mendapatkan kesan optimum, disyorkan agar program detoks parasit ni dilaksanakan selama 3 bulan berturut-turut bagi yang mengambil set lengkap (complete) dan lebih lama bagi yang mengikuti program soft/light.

Vitamin-vitamin yang dicadangkan di dalam Set Detoks Parasit ni dapat menolong tubuh kita menyingkirkan parasit jahat serta menambah khasiat pada badan kita untuk bekerja membakar lemak lebih pantas berbanding tanpa penggunaan vitamin.

 

Set Premium Detoks Parasit

Set lengkap untuk proses detoks parasit ni terdiri daripada Vivix, Nutriferon, Garlic Complex, Herblax, Alfafa Complex dan DTX Complex.

 

detoks parasit - suplemen detoks parasit

Herblax membantu detoks usus secara lembut. Vivix pula membantu dalam melaksanakan detoks sel dalam darah. Apabila darah kita dah bersih, barulah semua nutrien yang diserap di dalam usus tadi dapat di hantar ke mana-mana organ dan anggota badan dengan baik.

Mengambil DTX Complex akan meringankan kerja hati kerana ia membantu kerja hati untuk detoks. Jadi bila hati kita dah boleh rehat, tak terbeban dengan detoks bersendirian, jadi hati kita boleh fokus kepada kerja seterusnya iaitu membakar lemak.

Pengambilan Alfafa akan menambahkan khasiat kepada hati untuk bekerja dengan lebih efisyen kerana Alfafa akan membantu untuk melakukan detoks ke seluruh tubuh.

Garlic Complex bertindak menghalau parasit. Manakala Nutriferon sangat bagus dalam meningkatkan sistem imuniti tubuh, menambah tenaga dan melawan segala healing semulajadi serta mendatangkan lain-lain kebaikan untuk hati.

Oleh yang demikian, bila badan kita dah bersih daripada toksin, maka masalah kesan yo-yo diet akan dapat di atasi.

 

Testimoni Hot Kesan Detoks Parasit

 

tips kurus cantik cepat dan mudah

 

 

Jom join group detoks parasit bersama-sama saya ūüôā

Whatapps ke 019-9377380

Kita detoks parasit ramai-ramai, lagi seronok, lagi bersemangat, lagi syok!

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 ‚Äď 937 7380

Page: Myliferia

Shaklee ID: 1001144

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

2 thoughts on “Bagaimana Detoks Parasit Mengatasi Kesan Yo-yo Diet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge