• Putrajaya, Malaysia
  • March 30, 2023

Western lagi kita…hehe. Western ke eastern ke, tak kisah lah, janji sihat, senang, mudah, sedap dan campak-campak jer…kikiki….

Menu ni sangatlah ringkas dan mudah jer.

 

 

Tips Kurus Cantik Mudah dan Cepat

 

 

Cara buat dia pun senang.

Mula-mula pecahkan 3-5 biji telur ke dalam mangkuk sederhana besar. Pukul hingga sebati dan ketepikan.

Tumis 1 sudu besar bawang merah dan bawang putih kisar sehingga garing. Kemudian masukkan daging kisar atau daging cincang. Biarkan sehingga masak. Masukkan sedikit serbuk lada sulah dan serbuk lada hitam.

Rasa dulu masin ke tak. Sebabnya, kalau guna daging kisar, kadang-kadang, daging tu dah masin.

Kemudian masukkan hirisan daun bawang, daun sup dan lobak merah. Kacau sebati.

Lepas tu masukkan ke dalam telur tadi. Kacau lagi biar semua bahan bersatu.

Panaskan kuali dengan api sederhana besar. Masukkan adunan telur ke dalam kuali.

Apabila separuh masak, kacau telur tersebut.

Siap!

Jemput makan.

Best jugak kalau makan bersama Smootie Pisang + ESP atau Smoothie Mangga + ESP. Silap-silap, kenyang satu hari…hehehe

 

P/S: Jangan lupa ambil Set Detoks Parasit lepas makan ye. Ikut seperti dalam jadual yang saya beri tu.

 

Jom join group detoks parasit bersama-sama saya ūüôā

Whatapps ke 019-9377380

Kita detoks parasit ramai-ramai, lagi seronok, lagi bersemangat, lagi syok!

 

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 ‚Äď 937 7380

Page: Myliferia

Shaklee ID: 1001144

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge