• Putrajaya, Malaysia
  • July 16, 2024

Chicken Pox ni adalah penyakit kulit yang berjangkit. Kalau tak pernah kene masa kecil-kecil dulu, bersedialah nak kene jangkit andai kata ada di antara ahli keluarga yang menghidapinya.

Tapi ada jer yang terselamat. Cuma selalunya, tipislah peluang tu 😛

Biasanya Chicken Pox ni akan menyerang seluruh badan kita termasuk muka. Tak terbayang biji-biji berair yang agak gatal memenuhi tubuh terutamanya kat bahagian muka.

Lagilah terasa ngeri sangat bila memikirkan kesan parut yang bakal ditinggalkan. Kalau silap jaga, parut akan kekal selama-lamanya. Oh, tidak!!!!

Jom layan video perkongsian pengalaman Puan Nur Hidayah yang pernah terkene Chicken Pox. Kulit wajah beliau sangat cantik mulus pada mulanya telah bertukar menjadi sangat buruk dan hodoh.

Rasa rendah diri sangat-sangat membelenggu beliau sehinggalah…

 

 

Alhamdulillah, dalam masa sebulan mengamalkan Set Kulit Cantik, perubahan ketara pada wajah beliau telah berlaku.

Salah satu vitamin yang terdapat di dalam Set Kulit Cantik ialah ESP. Kebetulan pula Mac tahun ni promosi berganda ESP, iaitu Buy 6 Free 1 ESP atau buy 2 ESP Get 5% Off.

Betapa bahagia dan gembiranya beliau selepas mendapat kembali wajah dahulu yang bersih mulus, cantik dan berseri. Sampai sekarang beliau dah rasa lebih yakin menjadi isteri tercantik untuk suami beliau 😀

 

Nak Tahu Sharing Tentang Keberkesanan Shaklee Terhadap Tahap Kesihatan?

Video Testimoni Wajib Tengok, Luahan Daripada Hati Yang Paling Dalam. Semuanya ringkas, padat dan menarik 🙂

 

Ibu sihat, keluarga bahagia, ibu bijak, rumahtangga sejahtera 🙂

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

 

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Facebook: Naimah Wahab

Shaklee ID: 1001144

 

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

12 thoughts on “Cara Hilangkan Parut Chicken Pox Yang Buruk Dengan Cepat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge