• Putrajaya, Malaysia
  • February 28, 2024

Gastrik ni memang masalah biasa zaman sekarang. Dunia yang penuh kesibukan. Ada kes orang terkena gastrik sebab nak kurus (crash diet & skip makan), ada yang sebab tak sempat makan. Sekali terkena, memang mengagaulah cari cara-cara nak mengatasi gastrik ni.

Bukan apa, pesakit gastrik kronik ni memang perlu segera mengatasi masalah yang dihadapi kerana risiko untuk mendapat ulser perut sangat tinggi. Kalau dah sampai tahap yang lagi parah, mungkin akan menderita lebih lama.

 

Cara Sembuhkan Gastrik Kronik Dengan Mudah

Bayangkan, Puan Fara Hana dah menghadapi gastrik lebih daripada 10 tahun. Sakit gastrik beliau tu bukan yang biasa-biasa. Kalau gastrik menyerang, berjalan pun sambil terbongkok-bongkok. Malah beliau pernah terbaring sampai beberapa hari.

Di sini Puan Fara Hana berkongsi bagaimana beliau boleh sembuh daripada gastrik yang dah lama “berkawan” dengan beliau ni.

 

 

Tu dia..hehe, beliau ambil Shaklee bukan sebab nak atasi gastrik, tapi dapatkan supleman untuk kandungan ke-2 beliau. Beliau mengamalkan  Set Pantang Lengkap Shaklee serta menambah Ginger Peppermint.

Tup-tup, secara tak sengaja, gastrik pulak hilang. 1001 gitu khasiatnya.

Dalam kes beliau, ESP terutamanya memang sangat bagus untuk pengidap gastrik. ESP bersifat alkali akan meneutralkan asid di dalam perut sekaligus bantu rawat gastrik beliau.

Apa yang lebih baik lagi apabila khasiat zat yang beliau perolehi daripada semua suplemen di dalam Set Bersalin (Pantang) Shaklee turut menyegerakan penyembuhan beliau.

Sebenarnya memang banyak kes macam beliau ni. Ambil sebarang Set Shaklee untuk penyakit tertentu, sekali banyak pulak masalah kesihatan lain yang diatasi. Alhamdulillah.

Opps, sebelum saya terlupa, sebut pasal ESP, kebetulan pula Mac tahun ni promosi berganda ESP, iaitu Buy 6 Free 1 ESP atau buy 2 ESP Get 5% Off. Boleh ambil peluang kalau nak berjimat. 🙂

 

Nak Tahu Sharing Tentang Keberkesanan Shaklee Terhadap Tahap Kesihatan?

Video Testimoni Wajib Tengok, Luahan Daripada Hati Yang Paling Dalam. Semuanya ringkas, padat dan menarik 🙂

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

 

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Facebook: Naimah Wahab

Shaklee ID: 1001144

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge