• Putrajaya, Malaysia
  • February 28, 2024

Kalau kita nak tingkatkan atau baiki kekurangan dan kelemahan diri, selalunya mesti kita diminta untuk melakukan muhasabah diri, betul tak?

Namun, ada sebahagian daripada kita ni, makin diri dimuhasabah, semakin down lah pulak terasa. Malah dah terasa takut pulak nak teruskan sesuatu target hidup sebab bimbang akan gagal.

Pernah tak anda berhadapan dengan konflik macam ni?

Haaa, nak tahu tak macam nak buat muhasabah diri supaya kita kekal dan sentiasa positif? Sekaligus dapat melonjakkan postensi diri kita.

Puan Lyna Noh ada tips melakukan muhasabah diri supaya kita dah tak lemau dan tiada semangat seperti sebelum ni. Jom layan video best daripada beliau:-

 

 

 

Betul kan seronok dengar apa yang Puan Lyna Noh kongsikan dalam video kat atas kan?

Apa yang beliau tampilkan memang agak berbeza berbanding muhasabah yang kita duk amalkan selama ini kan?

Kalau ikut semua tips muhasabah yang beliau kongsikan, dah tak ada ruang dan alasan untuk kita down lagi. Semuanya akan jadi positif kan?

Kalau ada nak nasihat kawan-kawan atau sesiapa, tapi tak tahu nak touch hati diaorang macam mana, share jer video ni. Mana tahu kan, secara tak langsung, kita boleh bantu diaorang.

 

Boleh tengok kat sini banyak lagi video testimoni kesihatan dan muhasabah diri yang super best!!!.

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

 

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Facebook: Naimah Wahab

Shaklee ID: 1001144

 

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

14 thoughts on “Tips Hidup Luar Biasa Dengan Muhasabah Yang Berbeza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge