• Putrajaya, Malaysia
  • June 18, 2024

Ramai orang yang bercita-cita tinggi mencapai langit, besar mengalahkan gunung, hebat dan sungguh mengkagumkan. Tapi selalunya impian hanya tinggal impian.

Semangat yang berkobar-kobar pada awalnya tiba-tiba terpadam di tengah jalan apabila disapa oleh cabaran dan dugaan. Sudahnya diri sendiri tak gerak ke mana-mana dari hari ke sehari, minggu, bulan dan bertahun-tahun.

Namun, Puan Lyna Noh ada tips menarik untuk Menjadi Manusia Produktif & Tidak Menyesal Dengan Apa Yang Ada yang dikongsikan di dalam video ni.

 

 

Betul kan, melalui bersyukur dengan apa yang ada akan menjadikan kita lebih redha dengan hidup. Tak susah hati dengan kelebihan orang lain tapi tak lokek untuk membantu pada kadar kemampuan diri.

Pada masa yang sama juga, kita berusaha meningkatkan potensi diri, semakin beraura dan menerima kekurangan diri tetapi berusaha meningkatkan kehebatan diri sendiri.

Jangan lupa ikut semua tips mudah dan ringkas yang telah dinyatakan oleh beliau tau. Pasti kita akan nampak perubahan positif dalam hidup kita 🙂

Ada lagi tips best tau; Hidup sentiasa positif, stress pun akan hilang jauh-jauh.

Boleh juga amalkan Tips Muhasabah Tingkat Potensi Diri 🙂

Boleh tengok kat sini banyak lagi video testimoni kesihatan dan muhasabah diri yang super best!!!.

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

 

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Facebook: Naimah Wahab

Shaklee ID: 1001144

 

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

27 thoughts on “Tips Menjadi Manusia Yang Produktif & Tak Kesal Dengan Apa Yang Ada

  1. Assalamualaikum w.b.t

    Produktif berteraskan agama adalah penting kerana setiap usaha dan produktiviti akan disulami dengan prinsip-prinsip produktiviti islam seperti integriti dan tekun. Teringat hadith Nabi s.a.w yang kita belajar ketika sekolah, Siti Aisyah kata: Nabi s.a.w bersabda yang mafhumnya, Allah menyukai orang yang bersungguh-sungguh tekunnya dalam pekerjaan. Sekadar berkongsi. Selamat maju jaya.
    Amir Hamzah recently posted…Al-Quran Fast Search EngineMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge