• Putrajaya, Malaysia
  • December 1, 2023

Demam Vivix betul rasa. Seronok sangat baca pasal Vivix ni. Banyak ilmu terma saintifik yang tak pernah dengar sebelum ni. Macam polifenol, resveratrol, muscadine grape dan macam-macam lagi. Apa yang paling teruja sangat apabila banyak testimoni Vivix telah membantu ramai pesakit kronik seperti kencing manis (diabetes), darah tinggi, jantung, kanser, strok, lumpuh dan sebagainya.

Tu belum termasuk lagi perokok tegar yang dapat berhenti merokok dengan mudah dan pantas, awet muda, jerawat atau sebarang masalah kesihatan yang dapat diatasi dengan Vivix. Of course lah dengan izin Allah (yang ni kene letak kat depan!) ūüôā

 

testimoni berkesan Vivix
Testimoni Vivix Untuk Hilang Upaya Akibat Kemalangan dan Pesakit kanser. Kredit: FreeVitamin

 

Kehebatan Vivix Terletak Pada Kandungannya

Vivix adalah minuman campuran unik botani yang merupakan revolusi terbaru dalam pemakanan polifenol. 4 sumber utama polifenol di dalam kandungan Vivix terdiri daripada Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine Elderberi Eropah dan Lobak Ungu.

Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

 

anti penuaan yang tinggi

 

Vivix telah dianggap sebagai tonik anti-penuaan oleh sesetengah pihak. Ia merupakan satu produk pencetus revolusi dalam menentang penuaan, malah mempertahankan badan kita sehingga tahap selular. Selular ni adalah sel.

Vivix ni dibangunkan selepas penyelidikan selama bertahun-tahun oleh Shaklee Corporation, syarikat nombor 1 pemakanan semulajadi di Amerika Syarikat. Vivix merupakan pemakanan tambahan anti-penuaan terbaik di dunia.

Melalui kajian makmal, ramuan Vivix telah terbukti memberi kesan positif terhadap empat mekanisma utama penyebab penuaan iaitu mempertahankan sel, memberi tenaga kepada sel, membaiki sel dan meningkatkan prestasi sel.

 

anti penuaan yang tinggi

 

Penuaan kat sini bukan sahaja yang kita tengok berkedut atau beruban tu (kecuali penuaan secara semulajadi). Penuaan sebelum masanya serta pelbagai jenis penyakit kronik menggambarkan sistem tubuh badan kita (sel) telah mengalami penuaan atau kerosakan.

Sebab tulah, dengan kesan positif  terhadap 4 mekanisma utama anti-penuaan ni, maka penyakit yang dihidapi menjadi semakin pulih dan pengamal Vivix akan nampak semakin awet muda.

Menurut Dr. Stepen Chaney,

“…In the first place, the resveratrol in Shaklee’s Vivix a higher potency, higher purity preparation than many of the other resveratrol supplement products on the market”

Dr. Stephen Chaney merupakan seorang profesor biokimia dan pemakanan (University of North Carolina – Capel Hill) yang telah mengarang lebih 80 ‘peer-review’ jurnal kajian saintifik dan perubatan.

Alhamdulillah, memang berbaloi dan sangat besar sumbangan para saintis Shaklee yang telah berjaya menghasilkan produk yang terbaik untuk kesihatan ni.

Harga pasaran Vivix ialah RM 475. Harga memang premium. Mahal? Apalah sangat RM 475  untuk kegunaan 1-2 bulan berbanding kos untuk pembedahan bypass jantung yang boleh mencecah RM 50,000 kan? Kalau nak jimat yang berganda-ganda, boleh dapatkan harga istimewa dengan menjadi ahli.

 

 

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Page: Myliferia

Shaklee ID: 1001144

 

 

 

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge