• Putrajaya, Malaysia
  • July 15, 2024
Tips Kurus Cantik Mudah dan Cepat

Menu Lunch/Dinner Detoks Parasit – Resipi Udang Masak Lemak; Day 2

Resipi Masak Lemak Udang ni saya buat tak pedas, sebab anakanda sulung saya ni, lidah mat salleh skit. Tak boleh pedas-pedas. Kalau dulu-dulu, lagilah, makanan ada colour merah atau warna gelap-gelap …

Tips Kurus Cantik Mudah dan Cepat

Menu Sarapan Detoks Parasit – Nasi Goreng Merah Super Simple; Day 2

Rasanya walaupun dah hari ke-2 saya mengikuti detoks parasit, craving pada makanan manis dan makanan tertentu tandelah sangat. Adakah cacing dan parasit dalam tubuhku dah mula meninggal? hehehe. Craving ni macam …

tips kurus cantik cepat dan mudah

Info & Peraturan Detoks Parasit Untuk Kesihatan Lebih Baik

Perasan tak, sana-sini detoks. Buka Facebook ada sharing detoks. Google info, tup-tup jumpa pasal detoks. Demam detoks dah semua orang nih…hehe. Cuma jangan pening pulak sebab detoks ni ada banyak jenis. …

lunch dinner menu for parasite detox

Menu Lunch/Dinner Detoks Parasit – Resipi Petola Tumis Lada Hitam; Day 1

Awal-awal pagi tadi dah selamat dengan Smoothie Pisang ESP yang sangat enak, lazat berkrim lagi yummeh…..hehe. Nak beritahu tu betapa sedapnya resipi smoothie tersebut. 1st time try, terus jatuh cinta. Sekarang …

breakfast menu for parasite detox

Menu Sarapan Detoks Parasit – Resipi Bihun Goreng Singapura; Day 1

Mak aii, sampai 2 jenis sarapan pagi untuk detoks parasit tu. Padahal tadi dah membedal Smoothie Pisang ESP. Tak kenyang-kenyang lagi ke? hehehe Kisahnya, bihun ni saya masakkan untuk bekal anakanda …

Tips Kurus Cantik Mudah dan Cepat

Menu Sarapan Detoks Parasit – Resipi Smoothie Pisang ESP; Day 1

Hari ini merupakan hari pertama saya mengikuti program Jom Detoks Parasit berkumpulan. Bila buat ramai-ramai ni, rasa lebih bersemangat. Tambahan pula masing-masing tak lokek berkongsi info dan pengalaman sepanjang berdetoks, lagilah …

Resipi Sihat Detoks Parasit

Menu Cadangan Detoks Parasit Yang Pasti Orang Tak Tolak

Untuk bulan ni saya join group soft detox atau turut dikenali sebagai light detox (detoks selama 5 hari) tetapi menggunakan full set bagi Set Detoks Parasit. Soft Detox ni akan bermula …

cara kurus cantik mudah

Detoks Parasit; Makanan Larangan Penggalak Parasit

Kalau ada makanan penyingkir parasit, sudah tentu ada juga makanan larangan sewaktu proses menjalani detoks parasit ni. Tujuan kita mengelakkan makanan tertentu sewaktu proses detoks parasit adalah untuk memudahkan proses menghapuskan …

detoks parasit

Waktu Yang Paling Sesuai & Terbaik Melakukan Detoks Parasit

Setelah kita mendapati badan kita mempunyai pelbagai tanda ketara mengandungi parasit, tindakan segera yang perlu diambil adalah melakukan detoks parasit. Untuk lebih selamat, cara terbaiknya adalah memilih detoks parasit secara semulajadi. …

detoks parasit

Detoks Parasit; 6 Tanda Ketara Badan Mempunyai Parasit – Part 2

Masalah pencernaan kronik, pelbagai gangguan tekanan mental, gangguan kerengsaan usus, gangguan imun dan gangguan tidur adalah antara 5 tanda ketara badan kita mempunyai parasit yang telah saya kongsikan pada bahagian 1. …